SMJEŠTAJ

Pansion Amigos nudi vam sobe i apartmane koji su u potpunosti prilagođeni i namijenjeni vašem odmoru i osjećaju ugode. Naši smještajni kapaciteti ispunjavaju potrebe modernih turista, ali vas također pozivaju da se prepustite čarima Dalmacije. Mirno okruženje u kojem se nalazimo, šum valova i predivan pogled na obližnje otoke i Split garancija su doživljaja koji će vas ispuniti i kojeg ćete pamtiti.

RESTORAN

Naša gastronomska ponuda nešto je po čemu smo poznati i na što smo ponosni zato što je svakim danom poboljšavamo. I tako već 40 godina.

Naši kulinarski stručnjaci poznati su po svojim tradicionalnim dalmatinskim jelima, ali i po tome što neprestano proširuju čuvenu gastronomsku ponudu restorana Amigos. Godine iskustva govore nam kako su osim ovoga vrlo bitni i sastojci koje koristimo tako da za naše goste uvijek imamo spremnu svježu ribu, meso i povrće.

Gastronomski dio naše priče zaokružujemo profesionalnim osobljem, ugodnim ambijentom i prekrasnim okruženjem u kojem možete okrijepiti i tijelo i dušu.

  • Poslovni Turizam
  • Domjenci i Proslave
  • VjenČanja
  • Transferi