Podstrana je s domaćim destinacijama i sa svijetom povezana preko Splita i njegovih domaćih i međunarodnih prometnih veza: autobusnih, željezničkih, brodskih i zračnih.

Splitski autobusni kolodvor i željeznički kolodvor nalaze se u gradskoj luci, na istočnome dijelu splitske obale. S autobusnoga kolodvora polazi i shuttle-bus za zračnu luku u Resniku, udaljenu 25 km od Splita. (Do zračne luke vozi i prigradski autobus br. 37.)

http://www.ak-split.hr/

https://prodaja.hzpp.hr/

http://www.jadrolinija.hr/

http://www.split-airport.hr/?lang=en

U Podstranu iz Splita voze redovite autobusne linije poduzeća Promet (linija br. 60) i Dalmatinac. Polaze s prigradskog autobusnog kolodvora na Sukoišanu (1,5 km od splitske luke), a staju i kod tržnice u centru grada (300 m od luke).

Za kopneni prijevoz u vlastitom aranžmanu treba računati na oko 15 min vožnje od splitske gradske luke do lučice Strožanac na početku Podstrane (Jadranskom magistralom DC 8), odnosno na manje od pola sata vožnje cestama E 71 te DC 8 nakon izlaska s autoputa A 1 u Dugopolju.

Marina

Nautičarima koji stižu vlastitim plovilom na raspolaganju je marina hotela Le Meridien Lav (5*). Marina raspolaže sa 74 veza u moru za plovila do 40 m dužine. Svojim gostima marina tijekom ljeta nudi i uslugu vezivanja na vanjskoj obali, pogodnoj za tranzitni privez megajahti.

http://www.marinalav.hr/