Smještaj u Podstrani

Dobro došli u Podstranu – mali Mediteran pod Perunom. Ovo šarmantno mjesto nadomak Splita, već je desetljećima mnogobrojnim turistima omiljeno mjesto za odmor. Podstranu obožavaju Nijemci, Česi, Slovaci, Englezi, Talijani, Amerikanci, Francuzi i brojni ostali „furešti“ koji pristižu sa svih krajeva svijeta kako bi uživali u ovom pitomom, osunčanom mjestu smještenome tik uz more. Razlog, ali i garancija uspješnosti zasigurno se kriju u gostoljubivosti naših mještana, prirodnim ljepotama, ugodnoj klimi, kulturnom nasljeđu te razvedenoj obali s predivnim plažama i izrazito čistim morem. Osim nabrojenih kvaliteta, dakako da se tu ubraja i vrhunski smještaj u Podstrani. Podstranjani su poznati po tome što se dosta obitelji bavi turističkom djelatnošću pa zahvaljujući njihovom trudu možete odsjesti u veoma lijepim, ugodnim te luksuznim objektima. Poznati su i po tome što su vrlo dobro upućeni u trendove u turizmu pa se da zamijetiti kako ulažu u interijere koje, malo po malo, pretvaraju u luksuzna zdanja s domaćom, obiteljskom atmosferom.

Osim ljeti, Podstrana je idealna destinacija i u ostalim razdobljima godine. Osim za ljetne radosti i relaksaciju, Podstrana je omiljena destinacija ljubiteljima aktivnog odmora. Možete uživati u raznolikoj ponudi aktivnosti poput jahanja konja, planinarenja na Perunu, Mosoru, slobodnom penjanju, kajakingu i ostalima.

U Podstrani se nađe za svakoga po nešto – od pristupačnijeg smještaja do visoko kategoriziranih apartmana, luksuznih vila s bazenom te ekskluzivnih hotela. Kako bi se u narodu reklo, za svačiji džep po nešto. S obzirom na to da je gost uvijek na prvom mjestu, tako smo se pobrinuli da u Podstrani, osim u raznolikom izboru smještaja, uživate i bogatoj ponudi restorana gdje ćete okrijepiti i nepce i dušu.

Smještaj uz more

Ako ste ovu godinu zacrtali more i plažu za dobro jutro, onda je naša preporuka da odaberete neki od apartmana ili drugih smještajnih jedinica uz more. Podstranski lungomare proteže se otprilike 6 kilometara pa nam je jasno da će biti dilema koji dio našeg lijepog mjesta odabrati. Možete birati između nekih cjenovno pristupačnijih objekata, a možete uživati i u luksuznoj ponudi suvremeno opremljenih apartmana. Većina ugostiteljskih objekata u sklopu ponude imaju i ležaljke i suncobrane, a na vama je samo da odjenete kupaći kostim te se udobno smjestite na neku od ležaljki. Ako volite duge šetnje uz more, preporučujemo da ponesete udobnu obuću, spustite se na plažu i krenete u obilazak Podstrane.

Luksuzne vile s bazenom i kuće za odmor u Podstrani

Ako često posjećujete Podstranu, opazit ćete da je u posljednjih nekoliko godina „niknulo“ dosta vila s bazenima, lijepim okućnicama i raznovrsnim popratnim sadržajem za odmor i rekreaciju. Neke od njih nalaze se uz more ili iznad magistrale, dok su se neke od njih smjestile u Gornjoj Podstrani. Osim luksuznih vila, možete odabrati i prekrasne kuće za odmor, a neke imaju i bazene. Rustikalni ambijent zajedno s prekrasnim pogledom na otoke i grad Split, kombinacija je koja jamči odmor iz snova.

Hoteli u Podstrani

Osim privatnih smještaja, tu su i hoteli, a možete se opustiti i u nekom od ekskluzivnih, poput hotela Le Meridien Lav ili Split. Bogata ponuda uključuje odlične restorane, spa & wellness oaze, suvremeno opremljene sobe i ostalu raznovrsnu ponudu zbog čega ćete poželjeti ponovno odsjesti baš u Podstrani. U slučaju da niste hotelski gost, uvijek možete posjetiti neki od restorana ili rezervirati „spa day“ u nekom od njih.

Kamp u Stobreču

Tik do Podstrane, nalazi se Stobreč, a u njemu raj za kampere. U sklopu kampa Stobreč nalaze se vrhunski restoran, kafić, kupatila, bazen i sve što vam treba za vrijeme godišnjeg odmora. Kamp se nalazi neposredno uz more pa u svakom dijelu dana možete potražiti osvježenje u moru ili na plaži ili se uputiti u šetnju stobrečkom rivom ili podstranskom rivijerom. Kamp je otvoren tijekom cijele godine pa ste uvijek dobrodošli!

Više o samom smještaju u Podstrani pročitajte ovdje, a ako vas još nešto zanima, slobodno nas kontaktirajte.

 

Vaša,

#visitPodstrana!

12. studenoga 2022. | Kategorije: Blog, Novosti