Raznoliko ljetno finale

Polako se bliži kraj osmog mjeseca, a s njim se i naše Kulturno ljeto primiče svom završetku – stoga smo se potrudili pripremiti ponešto za svakoga kako bi se svi pošteno pozdravili s ljetom.

U utorak 21.08. u 20:00h u Svetom Martinu – Porat se će se održati nova predstava za djecu studia Suncokret “Slon bon ton“ o Slonu koji nije znao ništa o bon tonu, a vragolasti Majmun i brižna Žirafa upoznaju ga s osnovnim pojmovima lijepog ponašanja. Ovaj edukativni lutkarski mjuzikl uz Mucalove vesele songove te brojne scenske efekte ima za cilj podučiti djecu lijepom ponašanju. Trajanje lutkarskog mjuzikla je 30 minuta.

U petak navečer 24.08. u 20:30h u Crkvi Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije u Gornjoj Podstrani imamo priliku ugostiti još jednog perspektivnom mladog glazbenika Srđana Bulata i poslušati njegov solistički recital. Srđan Bulat stekao je impresivnu glazbenu naobrazbu i diplomirao je gitaru na Muzičkoj akademiji u Zagrebu. U srpnju 2014. godine diplomirao je s pohvalama na Royal Academy of Music u Londonu. U rujnu 2015. godine završio je poslijediplomski specijalistički studij na Muzičkoj akademiji u Zagrebu. Srđan je osvajač najviših nagrada na gotovo svim najprestižnijim svjetskim i domaćim natjecanjima za klasičnu gitaru.

Kako ne bi zanemarili fešte, koje ipak svi najviše vole – treba zadnju Ribarsku večer proslaviti kako treba, upiti zadnje mirise ljeta i napuniti baterije za jesenske dane. Vidimo se na ribarskoj večeri u iduću subotu 25.08. u 20:30h u Svetom Martinu – Porat te povedite svoje najdraže i još jednom se provedite u pravom dalmatinskom štihu.

Ovo nam je ljeto bilo prekrasno se družiti s vama i zaista se nadamo da ste i vi uživali u našem programu. Dat ćemo sve od sebe i potrudit ćemo se da iduće bude ljeto bude još bolje 🙂

20. kolovoza 2018. | Kategorije: Nekategorizirano