Promjene komunikacijskih procesa u turističkom sektoru kao rezultat COVID-19 epidemije

Pozivam vas da se pridružite na online edukaciji koja će se održati u četvrtak, 12. studenog s početkom u 9:45 sati. 

U nastavku mail-a pronaći ćete pozivni link za sudjelovanje na edukaciji pod nazivom: Promjene komunikacijskih procesa u turističkom sektoru kao rezultat COVID-19 epidemije. 

Pozivni link za edukaciju 12. studenog 2020. 

Topic: Promjene komunikacijskih procesa u turističkom sektoru kao rezultat COVID-19 epidemije 

Time: Nov 12, 2020 09:45 AM Europe/Zagreb

Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/86828622770?pwd=RER3MDhvOUJHL3FhL1krd2k2K1NGdz09

Meeting ID: 868 2862 2770

Passcode: 166380

Find your local number: https://us02web.zoom.us/u/kdrwhiqaUe

Kratki opis edukacije:

Epidemija COVID virusa potaknula je širu javnost da traži i zahtjeva informacije, što do sada nije bio slučaj. COVID je podsjetio korisnike na tradicionalne izvore informacija, iako su posljednjih godina tradicionalni mediji ostali u sjeni društvenih medija, u periodu epidemije zabilježen je rast korištenja tradicionalnih medije. Epidemija je dovela do promjene komunikacije između korisnika i javnih institucija, a u narednom periodu zadaća javnih institucija bit će prilagodba novim trendovima i novim potrebama korisnika usluga.

Cilj edukacije „Promjene komunikacijskih procesa kao rezultat COVID-19 epidemije“ je prezentirati i objasniti promjene komunikacijskih procesa i navika korisnika u COVID krizi, ali i dati jasne smjernice kako u narednom periodu komunicirati s ciljanim javnostima, gostima, te kako ispuniti njihove potrebe i zahtjeve u komunikacijskom smislu. Kroz primjere dobre i loše prakse komuniciranja javne uprave s ciljanim javnostima cilj je polaznicima edukacije jasnije prikazati što se od djelatnika u turističkom sektoru očekuje u periodu ispred nas.

Budući da se nalazimo u novom okruženju molimo sve sudionike da edukaciju započnemo u dogovoreno vrijeme. Ako bilo tko zbog određenog razloga mora napustiti edukaciju, nema nikakvih problema. Sve što vas zanima možete pitati tijekom edukacije, uživo ili putem chat-a, dapače, cilj je da i u ovoj situaciji edukacija bude što interaktivnija.

Vjerujemo da ste već upoznati s načinom rada ove platforme, ali nije na odmet još jednom ponoviti, ako ne želite, platformu ne morate instalirati već edukaciji možete pristupiti klikom na dostavljeni link.

Ako imate pitanja vezano za tehnički dio održavanja edukacije možete se obratiti putem mail adrese: daniela.dolinar@quintana.hr ili na broj: 0916070900.

9. studenoga 2020. | Kategorije: Novosti