Poziv na edukaciju «INTERNET MARKETING U TURIZMU»

Turistička zajednica Splitsko – dalmatinske županije organizira u suradnji s lokalnim turističkim zajednicama gradova, općina i mjesta besplatnu edukaciju za iznajmljivače privatnog smještaja u suradnji sa Marinom Kovačević iz agencije Adprofis i autoricom knjige „Internetom do gostiju: povećajte broj rezervacija privatnog i hotelskog smještaja uz internet marketing“.

Tema edukacije je Internet marketing u turizmu – najučinkovitije metode. Samo neke metode zahtijevaju vlastitu web stranicu, dok su mnoge besplatne. Poseban naglasak će biti na primjeni u praksi, odnosno predavač će objasniti kako uz pomoć Internet marketinga popuniti Last minute termine.

Osim edukacije predavač će održati i prezentaciju knjige „Internetom do gostiju: povećajte broj rezervacija privatnog i hotelskog smještaja uz internet marketing“. Knjiga sadrži sve što treba znati o Googleu, Facebooku, Booking.comu, Airbnbu, Tripadvisoru i drugim aktualnim metodama oglašavanja na internetu. Cijena knjige iznosi 129 kuna, a naručiti se može na www.internetomdogostiju.com.

Predavač Marina Kovačević je specijalist za internet oglašavanje u turizmu s preko 10 godina iskustva. Agencija Adprofis djeluje od 2009. kao brend tvrtke Ad Permanens d.o.o. te je jedna od prvih agencija ove vrste na području Republike Hrvatske. Adprofis je i ovlašteni Google Partner.

Mjesto održavanja:             hotel Atrium, Split

Vrijeme održavanja:           subota, 13.02. 2016. s početkom u 10:00 h;

Planirano trajanje:             10,00 – 10,45 – prvi sat

                                               10,45 – 11,00 – pauza za kavu

                                               11,00 – 11,45 – drugi sat

Molimo potvrdu dolaska najkasnije do petka, 12. veljače 2016. godine putem e-maila ad@adprofis.com ili na telefon 095/905 9327.

27. lipnja 2016. | Kategorije: Novosti