Perun Obstacle Challenge

Prva subota ovog listopada u Podstrani biti će u znaku avanturističke utrke Perun adventure race.
Podsjetimo, PAR timska je utrka u kojoj natjecatelji 60 kilometara dugu stazu prolaze koristeći znanja iz brdskog biciklizma, trail trčanja, kajakarenja i penjanja.

Utrku organizira Planinarsko društvo Perun iz Podstrane, a glavni pokrovitelji utrke su Općina Podstrana i Turistička zajednica općine Podstrana.

Start 4. izdanja utrke PAR predviđen je za 08:00 iz startno-ciljne zone na novoj šetnici u Strožancu.
Pored glavne utrke koju će svi posjetitelji moći pratiti preko velikog video zida, organizatori su u startno-ciljnoj zoni pripremili i bogat dodatni sadržaj. Najmlađima će posebno zanimljiva biti umjetna stijena za penjanje, a oni malo stariji moći će se okušati u airsoftu. Dodatna atrakcija u startno-ciljnoj zoni biti će utrka Perun Obstacle challenge čiji je start predviđen za 13 sati. POC je duel sprint utrka u kojoj natjecatelji u što kraćem roku pokušavaju prijeći 800 metara dugu stazu savladavajući pritom razne prepreke. Za POC se još uvijek možete prijaviti putem priloženog linka, uz napomenu da se prijaviti mogu samo punoljetne osobe.
https://www.stotinka.hr/hrv/dogadjaj/1782

Dodjela medalja za utrke PAR i POC predviđena je za kasne popodnevne sate, a za zabavu nakon dodjele pobrinuti će se bend Dreamers.

28. rujna 2022. | Kategorije: Novosti