Najava ciklusa online radionica

Kako bi se što bolje prilagodili trenutnoj globalnoj situaciji i novim turističkim kretanjima u „novonormalnim“ uvjetima, Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije u suradnji s UHPA-om u narednom periodu planira 3 online edukativne radionice uz follow up konzultacije.

Radionice su namijenjene menadžerima i prodajnom osoblju u turističkim agencijama i različitim vrstama smještajnih objekata, pružateljima usluga smještaja u obiteljskim domaćinstvima i na poljoprivrednim gospodarstvima.

U nastavku Vam dostavljamo nazive radionica i termine kako biste pravovremeno mogli planirati Vaše sudjelovanje.

Broj mjesta je ograničen te ljubazno molimo da prijavu putem online obrasca izvršite najkasnije 24 sata prije početka radionica.

  1. Izazovi distribucije usluga smještaja u COVID-19 vremenima (predavač: Željko Trezner, mag. rel. int. et dip., Ferial d.o.o.)
  • ožujka 2021. u trajanju od 13:00 do 15:00 à prijava

     2.  Izazovi poslovnog komuniciranja u turizmu u COVID-19 vremenima (doc. dr. sc. Nikolina Borčić, profesorica Sveučilišta VERN’ i komunikacijska stručnjakinja)

  • ožujka 2021. u trajanju od 12:30 do 14:30 à prijava

     3. Izazovi povećane odgovornosti pružatelja usluga smještaja u COVID-19 vremenima (Igor Mucalo, odvjetnik, Odvjetnički ured Mucalo)

  • travnja 2021. u trajanju od 10:30 do 12:30 à prijava

Predviđeno trajanje svake radionice jest 120 minuta (predavanja + pitanja i odgovori).

Nakon svake radionice, predavači će sudionicima biti na raspolaganju i kroz follow up konzultacije (60 min online), a u svrhu rasvjetljavanja dodatnih pitanja iz prakse.

S obzirom na aktualnost tema, nakon radionica bit će dostupne video snimke i pisani materijal.

Veselimo se Vašem sudjelovanju, a za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju.

15. ožujka 2021. | Kategorije: Novosti