Kako (p)ostati održivi Dalmatia Green iznajmljivač?

Želite se istaknuti u moru turističkih objekata i pružiti jedinstven boravak gostima u skladu s prirodom i lokalnom zajednicom? Želite naučiti kako opremiti svoje turističke objekte na dugoročno održiv i okolišno odgovoran način? Onda je Dalmatia Green certifikat idealan za vas!

Pozivamo sve iznajmljivače 8. ožujka 2023. u 11:00 sati na edukaciju „Kako (p)ostati održivi Dalmatia Green iznajmljivač?“ u sklopu ovogodišnjeg Gast sajma, koji će se održati u dvorani Gripe. Broj sjedećih mjesta je ograničen te su prijave obavezne. Prijavom i dolaskom na edukaciju dobivate i besplatnu kartu za sajam GAST. Prijaviti se možete ovdje,

Danas se svijet pa tako i turizam sve više fokusira na održivost. Udruga Sunce razvila je Dalmatia Green certifikacijski sustav za privatne turističke smještajne objekte. Certifikat se dodjeljuje onima koji ispunjavaju kriterije održivosti u svom poslovanju i tako promiče održivi turizam u Dalmaciji i šire.

Svjetske platforme za rezervaciju smještaja naglašavaju održive objekte kao poželjnije opcije, a digitalni nomadi biraju upravo takva mjesta kada rade izvan svojih prebivališta. Kako biste privukli ovakve goste, važno je znati kako pružiti održivi turistički doživljaj, a ova edukacija vam može pomoći u tome.

Pridružite se edukaciji Sunca i otkrijte kako uz Dalmatia Green certifikat vaše poslovanje može postati dugoročno održivo i ekonomski isplativo, a da usput privuče više gostiju. Imat ćete priliku postaviti sva pitanja koja vas zanimaju i saznati kako dobiti Dalmatia Green certifikat po ekskluzivnoj promotivnoj cijeni.

Dalmatia Green prepoznat je od strane Ministarstva turizma i sporta i Splitsko-dalmatinske županije, a ovu edukaciju održavamo u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom, Županijskom komorom Split, Turističkom zajednicom grada Splita I Turističkom zajednicom Splitsko-dalmatinske županije.

Kao Dalmatia Green članovi dobit ćete savjete, smjernice i prijedloge za održivo poslovanje u turizmu, kao i popuste kod naših poslovnih partnera.

Ulaganjem u “zelenu” gradnju, organiziranjem odvojenog prikupljanja otpada i kompostiranjem biootpada, korištenjem solarnih panela, energetski učinkovitih žarulja, uređaja za regulaciju klime i štednju vode te primjenom drugih održivih načina poslovanja, zajedno stvaramo održivu turističku zajednicu i budućnost turizma.

Zato, ne propustite naučiti nešto više o održivom poslovanju i saznati kako do Dalmatia Green certifikata po ekskluzivnoj promotivnoj cijeni!

Vidimo se na Gast sajmu!

7. ožujka 2023. | Kategorije: Novosti