Javni poziv za zakup kućica Advent u Podstrani

U Podstranu ove godine stiže prava božićna bajka, i to u obliku Adventa, manifestacije koja donosi veliku radost svim uzrastima, a posebno djeci

Advent u Podstrani će biti održan od 25. studenog 2022. godine do 06. siječnja 2023. godine, na sportskom centru Petrićevo.

Radi  se o prvom Adventu u Podstrani, uz bogati kulturno – zabavni i dječji program, bogatu gastronomsku ponudu, te koncerte probranih estradnih imena domaće scene.

Ukupno se u zakup daje 6 kućica za ugostiteljsku namjenu i 4 štanda za izlaganje rukotvorina (izradu ručnih radova, suvenira, ukrasnih predmeta, unikatnih proizvoda, domaćih proizvoda i sl.)

Organizatori manifestacije su Općina Podstrana i Turistička zajednica općine Podstrana, te ovim putem pozivaju sve zainteresirane da se prijave na Javni poziv za zakup kućica i javnog prostora za izlaganje, prodaju i prezentaciju proizvoda i usluga za vrijeme trajanja manifestacije “Advent u Podstrani – Božićni grad 2022”, a Javni poziv i prijavne obrasce možete preuzeti na linku:  Javni poziv

17. listopada 2022. | Kategorije: Novosti