Dinamični kraj tjedna

Pred nama je još jedan zanimljivi tjedan čiji vikend neće nikoga ostaviti ravnodušnim – nadamo se da će svatko pronaći nešto za sebe i po svom guštu. Pripremili smo za vas dva koncerta i jednu feštu – pa krenimo redom.

U petak navečer 17.08. u 20h nas očekuje glazbeni program u izvedbi HGKD Podstrane pod nazivom “Večer evergreena“. Koncert će se održati u Strožancu ispred Crkve Gospe u Siti, a na repertoaru očekujte neke od najpopularnijih i najomiljenijih skladbi i pjesama današnjice.

Subota je sredina vikenda, u nedjelju se još stignete naspavati, pa je pravo vrijeme za još jednu ribarsku večer u Mutograsu. Obavezno dođite na feštu u subotu 18.08. s početkom u 21h na Rekreacijskoj zoni Mutogras. Očekuje nas kao i na svakoj pravoj ribarskoj večeri puno pjesme, opuštena atmosfera i obilje dalmatinskih specijaliteta od ribe pa do vina. Provedite i ovu subotu u dobrom društvu, povedite svoje prijatelje i nadamo se da se vidimo na ribarskoj večeri.

U nedjelju 19.08.2018  imamo izvanrednu priliku uživati u koncertu na orguljama don Ivana Urlića. Koncert će se održati u 20h u Strožancu u crkvi Gospe u Siti.

Ulaz na sve događaje je besplatan. Vidimo se!

13. kolovoza 2018. | Kategorije: Novosti