Hotel Split je boutique hotel u obiteljskom vlasništvu, istaknutog dizajna, građen po načelima zelene gradnje, a nalazi se na prekrasnoj šljunčanoj plaži u Podstrani, na samom ulazu u grad Split. Spoj je modernog poslovnog i ugodnog obiteljskog hotela u kojem će se svaki gost osjećati jedinstveno.

Restoran L’Aroma otvoren je za sve posjetitelje svojom a la carte ponudom ručka i večere te bogatim buffet doručkom. Probajte vrhunske gastronomske delicije i slastice, došetajte na kavu i kolač, uživajte u prekrasnom pogledu na plažu s terase Lobby bara ili nezaboravnom zalasku sunca na Sunset terasi.

SUNSET TERRACE

Na samom vrhu hotela prepustite se Sunset terasi koja će vas uz čarobne zalogaje i gutljaje odvesti u sasvim novi svijet. U večernjim satima, rasvjeta u raznim bojama i pogled na Podstranu, nebo, more i otoke, čine Sunset terasu gotovo čarobnom. A kad se dan ugasi u smiraju i zvijezde zasjaje na nebeskom svodu, nova priča započinje i spušta djelić tog sjaja uz opuštajuće koktele, pjenušave perle i noćne gastro priče.