“Life’s a Beach” Cocktails & Bistrobar posluje nepunih godinu dana a već ima izvrsne ocjene domaćih i stranih gostiju. Napravit će sve kako bi udovoljili vašim željama i uljepšali vaše vrijeme koje ste odlučili provesti u njihovom restoranu.

Između bogate gastronomske ponude izdvajamo mesna i riblja jela sa grilla, razne tjestenine, rižote, juhe, mesne i riblje plate, a posebno bismo izdvojili clubsandwich i biftek burger s crnim pecivom koje gosti naprosto obožavaju. Naravno tu je i menu za vegane koji uključuje row food, vege ciabatu, a izborom slastica mislili su na sve slatkoljupce tako da između ostalih nude i bezglutensku tortu od naranče i đumbira.
I najzahtjevniji gosti naći će nešto za sebe. Nude preko 60 raznih vrhunskih cocktaila koje za vas pripravlja uvjek nasmijano i uslužno osoblje i naravno vlasnik koji je cocktail majstor.  A ako vam se omakne koji coctail više, za vas imaju prekrasne sobe s pogledom na prelijepu plažu i kristalno čisto more. Na cjelodnevnoj su usluzi, nude vam Buffet doručak, ručak i večeru na natkrivenoj terasi uz more.

Uostalom njihove riječi dobrodošlice najbolje govore: “Dozvolite da vas razmazimo”!