Valentinovo u hotelu Split

Povezanost između hrane i ljubavi je oduvijek bila jaka i svi znamo za izreku kako ljubav ide kroz želudac, i u to ime koristimo nadolazeće najromantičnije dane u godini kako bismo s pozivali drage susjede i prijatelje da s nama proslave Valentinovo uživajući u elegantnom ambijentu hotela Split, dok je popraćeno s vrhunskom hranom, uslugom naših profesionalnih konobara a za one koji žele dodati dozu luksuza mogu uživati u eksluzivnoj atmosferii sanariuma ili opuštajuće sobe s predivnim pogledom na more koji oduzima dah.

S ponosom nudimo tri paketa, a prvi paket uključuje večeru za dvoje od tri slijeda s uključenim vinom po ukupnoj cijeni od 260 kn, dok drugi paket uključuje romantičnu večeru za dvoje (s tri slijeda), bocu vina i 90 minuta u sanariumu po ukupnoj cijeni od 440 kn. Treći paket uključuje noćenje s doručkom za dvije osobe i večeru za dvoje s uključenom bocom vina, ukupno po cijeni od 650 kn.

Također smo pripremili vina po promotivnim cijenama kako biste se u potpunosti opustili, a za istinsko uživanje (koje nažalost često zaboravimo) nudimo i koktele: Rose Royal, Surfer on acid, Gina Rosa i L’Aroma martini.

Proslava Valentinova u hotelu Split traje 14.02.2019. – 17.02.2019., te Vas molimo da svoje mjesto unaprijed rezervirate na broj +385 21 420 420 ili putem maila na info@hotelsplit.com.

10. veljače 2019. | Kategorije: Novosti