Pustolovni izleti za goste Podstrane

Poštovani iznajmljivači u Podstrani,

mi smo agencija koja djeluje i puno radi za promidžbu pustolovnog turizma iliti aktivnog odmora u našoj regiji, posebice u našoj Podstrani. Znam da do sada možda niste imali potrebu animirati svoje goste, niti misliti o tome kako ih privući, ali ova godina i radna sezona je vrlo specifična pa smo dobili ideju da svi gosti koji dođu u našu općinu Podstranu u našoj firmi IRIS ADVENTURES imaju popust od 15 % na cijenu izleta.

U prilogu je naš PDF materijal sa svim izletima koje mi radimo, i sa svim informacijama vezanim za ine.

Ono što mislim da je zgodno  su kajaci koje radimo tu u Podstrani, meeting point ispred turističke zajednice, a startamo sa prve plaže do lučice (prema istoku). ili via ferrata (u opisu možete vidjeti što je to) koju radimo na našem Perunu (iznad Strožanca).

Pogledajte, ako budete imali bilo kakvo pitanje slobodno nas kontaktirajte. ako imate upite koje nisu u našoj ponudi spojit ćemo vas sa ljudima koji to rade (zip line, stand up , rafting….quadovi…….jahanje i ture s konjima- kolega drži u cavi-i “iza ugla”), dakle ….tu smo za bilo koju informaciju vezano za pustolovni turizam.

Jedina  stvar je ta da nema provizije prema vama…..ali ako vam ne paše, možete uzeti proviziju, ali onda vaši gosti nemaju popust.!!

Ako ste zainteresirani i za informativne letke da ih stavite ili imate kod sebe, možete ih uzeti u prostorijama turističke zajednice Podstrana (Jurasova 2).

Želim vam puno uspjeha i vjera u dobro!

Iris Prebeg

0915633403

30. srpnja 2020. | Kategorije: Novosti