Program edukacija i radionice za privatne iznajmljivače

Poštovani,

 

upućujemo vam poziv za prisustvovanje na besplatnoj edukaciji i radionicama za privatne iznajmljivače. Ove godine, kao i prošlih godina, održavamo ciklus „Edukacija za privatne iznajmljivače“. Naglasak ovogodišnjeg ciklusa je na povezivanju s lokalnim turističkim agencijama i ponudi koju ima Centralna Dalmacija.

 

Proteklih godina ove edukacije su ocijenjene kao vrlo kvalitetne i korisne od strane polaznika, većinom privatnih iznajmljivača. Atmosferu s edukacija možete pogledati u ovom videu: https://www.youtube.com/watch?v=bOpmYiZ4Ahs, a prošlogodišnje edukacije i razne korisne informacije, možete vidjeti na web stranici Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije, u kutku za privatne iznajmljivače, na slijedećem linku:

http://www.dalmatia.hr/edukacija/

Zbog toga Vas pozivamo dana 17.03. (subota) 2018. godine,  dođete u prostoru održavanja u Splitu, u 9,00 sati.

 

Kako bi osigurali svoje mjesto na edukaciji, molimo Vas da se prijavite na sljedećem linku: http://pxlme.me/b-pcZMH1

Prvih 30 iznajmljivača koji se prijave, imaju zajamčeno mjesto na edukaciji.

 

Detaljan „Program edukacija“ sa temama, rasporedom predavanja, predavačima, satnicom i detaljima programa nalaze se u privitku.

Raspored edukacija 2018

Prva radionica

Druga radionica

 

Dva dana prije edukacije, u četvrtak 15.03. od 17-20:30 sati održavamo prvu interaktivnu radionicu «Kako unaprijediti kvalitetu komunikacije s gostima i agencijama na engleskom jeziku?» na kojoj možete saznati kako poboljšati prodaju i olakšati sebi komunikaciju s gostima. Opis radionice imate na linku: http://pxlme.me/zcqzHaqZ

Ukoliko ste zainteresirani, prijaviti se možete na sljedećem linku: https://goo.gl/tNhD6m

U petak, 16.03. od 17,00 – 21,00 održavamo drugu radionicuFaktori za uspjeh: što uspješni iznajmljivači rade drugačije od prosječnih“.

Opis radionice imate na linku: http://pxlme.me/AoyBXaVH

Ukoliko ste zainteresirani, prijaviti se možete na sljedećem linku: http://pxlme.me/FIlzxIoS

Ukoliko imate problema s online prijavom, možete se prijaviti i telefonskim pozivom u ured TZ SPLIT 348 600, TZ SOLIN 210 048 I TZ PODSTRANA 333 775 te osigurati svoje mjesto.

Dan prije odvijanja edukacije ćemo vas još jednom kontaktirati telefonski za potvrdu dolaska, te će prema redoslijedu prijave, prvih 30 koji potvrde dolazak osigurati svoje mjesto na edukaciji. Za sve informacije stojimo na raspolaganju.

 

Organizatori: TZ SDŽ, Privatna srednja škola Wallner, lokalne TZ

7. ožujka 2018. | Kategorije: Novosti