Poziv na radionicu “Kreiranje doživljaja i PCE i Premium ponude”

Poštovani,

pozivamo Vas na 2. ciklus edukativnih radionica u organizaciji Hrvatske turističke zajednice na temu:

„Kreiranje doživljaja i PCE i Premium ponude“

Edukacija je namijenjena djelatnicima svih razina sustava turističkih zajednica te svih razina javnog i privatnog turističkog sektora.

Cilj ove faze edukacije jest dati osvrt na ključne tematske dijelove priručnika predstavljene u prvoj fazi, prezentirati najrecentniji pregled i procjenu svjetskih socioloških i kulturoloških turističkih trendova u 2017. godini te izraditi projektne pokazne okvire temeljem priloženih alata za konkretne doživljaje koji će biti osmišljeni i razvijani na području pojedinog klastera.

Predavač će biti g. Edvin Jurin koji je surađivao na izradi Priručnika o doživljajima te Priručnika PCE i Premium ponude.

Molimo sve koji žele na radionici obraditi konkretni doživljaj da se jave g. Jurinu, s kratkom najavom projekta radi što kvalitetnije izvedbe same radionice, na e-mail adresu  edvin.jurin@gmail.com ili broj mobitela 091 455 55 70.

U prilogu Vam dostavljamo materijale potrebne za radionicu, koji će za sve sudionike biti pripremljeni u dvorani, a na sljedećem linku možete preuzeti Priručnik o doživljajima i Priručnik PCE i Premium ponude http://business.croatia.hr/hr-HR/HTZ-Edukacija-2016/Kreiranje-dozivljaja-i-PCE-i-Premium-ponude.

Radionica za klaster Dalmacija – Split će se održati u srijedu 08. veljače 2017. godine s početkom u 10:00 satihotelu Atrium , na adresi Ul. Domovinskog rata 49, 21000 Split.

Program radionice:

10:00    Osvrt na prvu fazu edukacija

Novi svjetski sociološki i kulturološki turistički trendovi u 2017. godini

Izbor projekata za raspravu na radionici

Određivanje timova

Utvrđivanje metodologije rada

Prezentiranje polaznih činjeničnih podloga i mehanizama po izabranim projektima

Početak rada

Vođenje projekata temeljem alata

11:30      Pauza

11:50      Nastavak rada

14:00 – 15:00  Prezentacija konkretnih projekata

Zaključci i daljnje preporuke

Dogovor oko pripreme završnog izvještaja po svakoj radionici

Hrvatska turistička zajednica zadržava pravo izmjene programa.

Molimo Vas da poziv na ovu radionicu proslijedite svim zainteresiranim subjektima s područja Vaše turističke zajednice, a prvenstveno jedinicama lokalne i regionalne (područne) samouprave, razvojnim agencijama, turističkim agencijama, organizatorima turističkih događanja, kulturnim ustanovama i ostalima.

Za potvrdu sudjelovanja molimo da ispunite prijavnicu putem on-line sustava http://business.croatia.hr/hr-HR/HTZ-Edukacija-2017/Prijavnica/Kreiranje-dozivljaja-i-PCE-i-Premium-ponude-Radionica-za-klaster-Dalmacija-Split-2-radionica?c2ZcNjkw.

Rok za prijavu je utorak, 07. veljače u 10:00 sati. S obzirom da je edukacija besplatna, broj mjesta je ograničen pa Vas molimo da svoju prijavu izvršite na vrijeme.

Za sve dodatne informacije stojimo na raspolaganju.

2. veljače 2017. | Kategorije: Novosti