Poziv na poslovnu SELL Croatia/MICE radionicu

Posljednjih godina smo vrlo zadovoljni s ostvarenim rezultatima na francuskom tržištu, kojima ste većina vas izravno doprinijeli, jer pokazuju trend kontinuiranog porasta između 5% i 10%. U osam mjeseci ove godine ostvareno je 483 077 dolazaka te 1.842.731 noćenja francuskih ih gostiju što predstavlja porast od 6,89 % u dolascima te 5% u noćenjima u odnosu na isto razdoblje prošle godine.

Posebno veseli što nam Francuzi u sve većem broju dolaze upravo u razdobljima pred i postsezone, ali i u regijama u kojima dosad nisu bili prisutni u velikom broju poput Zagreba, Slavonije, Istre ili pak Kvarnera. Sve je to posljedica širenja produkcije postojećih turoperatora, ali i otvaranja Hrvatske kao potpuno nove destinacije kod pojedinih francuskih organizatora putovanja. U prilog sve većem broju dolazaka s ovog izuzetno potentnog tržišta svakako ide i sve bolja zračna povezanost. Ove godine iz Francuske su, uz brojne charter letove iz gotovo svih većih francuskih gradova, uvedene tri nove redovne zračne linije: iz Nice za Split, Nantesa za Pulu te Pariza za Dubrovnik.

Uslijed velikog interesa koji su pokazali francuski i hrvatski partneri nakon specijalizirane MICE radionice koju smo prvi put organizirali u studenom 2016. predstavništvo HTZ Francuska ponovno organizira radionicu za ovaj segment. U suradnji s leaderom na tržištu – francuskim partnerom PARTENCE (www.partance.fr), organiziramo MICE radionicu kao nastavak organiziranog aktualiziranja destinacije na francuskom MICE tržištu.

Treba spomenuti kako se Hrvatska prema ocjenama brojnih specijaliziranih francuskih medija trenutačno nalazi u samom vrhu najpopularnijih destinacija u ovom segmentu.

Sve ostale detalje možete pronaći u ovom pozivu: