Pointers na ITB Sajmu u Berlinu!

Poštovani,

ovim putem Vas obavještavamo da ćemo predstavljati sve destinacije uključene u Pointers na ITB Sajmu u Berlinu – vodećem svjetskom sajmu putovanja.

Prednosti Vas kao turističke zajednice i nas u Pointersu biti će obostrane i doprinijeti će vidljivosti Hrvatskih turističkih destinacija na svjetskoj razini. Također smo pozvani od strane ITB Berlina kako bismo napravili prezentaciju o digitalizaciji Hrvatskog Turizma i turističkog sektora, te smo trenutno jedina Hrvatska tvrtka koja će prisustvovati ITB Sajmu u kategoriji e-turizma.

Važno je napomenuti da će na ITB Sajmu prisustvovati izlagači i potencijalni klijenti sa 5 različitih kontinenata, iz 180 zemalja, 10,000 izlagača, 20,000 posjetitelja konvencije, 50,000 privatnih posjetitelja i 110,000 posjetitelja vezano uz trgovinu. ITB Sajam će se održati na prostoru od 160,000 metara kvadratnih i predviđa se da je potencijal prometa ovog sajma 6 bilijuna eura.

ITB Berlin sajam održati će se od 8. do 12. ožujka 2017. godine (od srijede do nedjelje) na sljedećoj adresi: Messe Berlin GmbH, Messedamm 22, 14055 Berlin, Germany.

Cilj nam je da ovim sajmom doprinesemo izloženosti Hrvatskih turističkih destinacija tijekom 365 dana u godini.
Ako ste u sustavu projekta Pointers kontaktirati ćemo Vas sa daljnjim informacijama vezano za prisustvo Vaših informacija na ITB Sajmu u Berlinu, a ako još niste ovim putem Vas pozivamo da nam se pridružite, te da i Vas uključimo.

Ponosni smo i na činjenicu da je Lider proglasio Pointers najboljom aplikacijom 2016. godine na hrvatskom tržištu!

Srdačno Vas pozdravljamo!
Pointers Tim

9. studenoga 2016. | Kategorije: Novosti