Podstrana LETAK iznamljivačima

Poštovani iznajmljivači!

Turistička zajednica Općine Podstrana želi Vam ovim kratkim tekstom skrenuti pozornost na to koliko su važni naš stav i naše ponašanje prema gostu kojemu pružamo smještaj. lako smo uvjerenja da i sami već znate većinu onoga što ćete u ovome letku pročitati, malo podsjećanja sigurno će dodatno ojačati Vaše samopouzdanje u komunikaciji s gostima i time pridonijeti privlačnosti našega gostoprimstva.
Toplim i iskreno srdačnim dočekom, osobito ako naš gost prvi put dolazi u Podstranu, osigurat ćemo afirmativnost prvoga dojma koji će gost o Podstrani steći, i radi čega će nam se rado vratiti. Zato našemu gostu pružimo i ruku, i smiješak, i cvijet i pismo dobrodošlice! Dočekajte ga Vi ili netko iz Vaše obitelji i uručite mu to osobno.
Mi znamo što naši gosti očekuju, a relevantni podatci koje je naveo ugledni Booking.com pokazuju kako gosti prilikom izbora smještaja najveću važnost pridaju udobnosti kreveta (80%), veličanstvenom pogledu (60%) i besplatnom internetu (52%), a potom i mjestu za parkiranje te udobnosti kupatila i uslužnosti općenito.

Stoga bi, s obzirom na veliki broj apartmana i veliku konkurenciju, bilo dobro naglasiti da mu je kod Vas na raspolaganju besplatan pristup internetu te, ukoliko ih imate, i veličanstveni pogled, besplatan prostor za parkiranje. To svakako navedite.
I nikako nemojte zaboraviti na kućne ljubimce, ni na svoje ni na one koje možda Vaši gosti sa sobom dovode. Recite svojim gostima da su njihovi kućni ljubimci dobrodošli, ali da se u Vašoj smještajnoj jedinici, kao i u čitavoj Podstrani, svaki vlasnik mora brinuti o urednosti I cłstoći svojih četveronožnih prijatelja. To im, ukoliko imate životinju, pokažite svojim primjerom.

Opširnije informacije pogledajte u letku!

PODSTRANA letak iznajmljivaci

24. ožujka 2017. | Kategorije: Novosti