Nastup na sajmu WTM u Londonu

Sajam World Travel Market koji će se ove godine održati u Londonu od 6. do 8. studenoga je jedan od najvažnijih svjetskih turističkih sajmova, a među brojnim štandovima turističkih destinacija predstaviti će se i Hrvatska te TZ SDŽ u suradnji s TZ grada Splita. Na suizlagačkom prostoru u sklopu štanda HTZ-a, Splitsko-dalmatinska županija i Split predstavit će svoju turističku ponudu te gospodarskim subjektima grada i županije osigurati uvjete za dogovorene poslovne razgovore s partnerima.
Otvaranjem turističkog sajma World Travel Market (WTM) započinje službena sajamska promidžba turističke ponude za slijedeću godinu. S više od 50 tisuća poslovnih posjetitelja sajam predstavlja izuzetnu priliku da se naše destinacije dodatno predstave organizatorima putovanja i poslovnim partnerima.
S obzirom na različite interese putnika od vlastitog preko agencijskog aranžmana do all-inclusive ponude, izuzetno je važno održavanje kvalitetne suradnje s međunarodnim partnerima, ali i svima čije su djelatnosti usko vezane uz turizam. Prema informaciji organizatora sajma WTM za vrijeme njegovog održavanja ugovore se poslovi u vrijednosti od preko 2 milijarde funti.
WTM

21. listopada 2017. | Kategorije: Novosti