MEETEX Split

Poštovane kolegice i kolege,

Pozivamo vas na predstavljanje MEETEX-a, prve prave B2B burze hrvatske kongresne-incentive-events industrije, događanja na kojem će se kao izlagači okupiti svi bitni dionici hrvatske ponude poslovnog turizma, a kojima ćemo dovesti 50-70 pažljivo odabranih inozemnih kupaca (primarno iz Zapadne, Sjeverne i Srednje Europe), uz koje očekujemo još barem 30-ak domaćih. Prvi MEETEX održat će se 19-21. ožujka 2019. u Zagrebu, pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma, i uz potporu Hrvatske turističke zajednice, Hrvatske gospodarske komore, Croatia Airlinesa i kongresnih ureda destinacija. Trodnevno događanje će biti kombinacija B2B direktnih sastanaka, predavanja atraktivnih govornika, stručnih radionica te networking aktivnosti, a sve u prilično inovativnom i humanom formatu koji će omogućiti svima – a iznad svega inozemnim kupcima – da se osjećaju ugodno i dobrodošlo, i da u takvim uvjetima započnu uspješnu suradnju s hrvatskim poslovnim subjektima.

Iako su sve informacije na web stranicama www.meetex.eu, željeli bismo projekt pobliže predstaviti vama – dionicima hrvatske kongresno-incentive-event industrije i to u vašoj destinaciji i uz podršku Turističke zajednice.

Stoga vas pozivamo na predstavljanje projekta MEETEX u Splitu:
• HGK – Županijska komora Split, Vijećnica, I kat
• Obala Ante Trumbića 4, Split
• Utorak, 4. rujna 2018. u 13:30 sati

Molimo vas potvrdite svoje sudjelovanje putem ovog linka. Za MEETEX se već prijavilo preko 20 hrvatskih izlagača, i nadamo se da niti vi nećete propustiti ovu jedinstvenu prigodu da se, uz cijenu izrazito nižu od sličnih evenata, predstavite kupcima iz Europe i Hrvatske. Očekujemo vas i srdačno pozdravljamo!

Sve dodatne informacije javite se naš ured.

Vaša Turistička zajednica Podstrana

10. rujna 2018. | Kategorije: Novosti