Javni poziv za udruženo oglašavanje u promotivnim kampanjama javnog i privatnog sektora u 2017. godini

Poštovani,

ovim putem Vas obavještavamo da je Glavni ured Hrvatske turističke zajednice na svojim web stranicama objavio „JAVNI POZIV ZA UDRUŽENO OGLAŠAVANJE U PROMOTIVNIM KAMPANJAMA JAVNOG I PRIVATNOG SEKTORA U 2017. GODINI“.

JAVNI POZIV je objavljen na web stranici na hrvatskom i engleskom jeziku:

  1. hrvatska verzija: http://business.croatia.hr/hr-HR/Hrvatska-turisticka-zajednica/Udruzeno-oglasavanje-HTZ-a/Modeli-I-III?Y2lcNDA3MA%3d%3d
  2. engleska verzija: http://business.croatia.hr/en-GB/Croatian-national-tourist-board/CNTB-advertising/Models-I-III?Y2lcNDA3MA%3d%3d

Za sva pitanja i pojašnjenja svi zainteresirani partneri se mogu obratiti na e-mail adresu oginfo@htz.hr koja je navedena kao kontakt adresa u samom Javnom pozivu.

Također Vas molimo da sve potencijalne subjekte za oglašavanje upozorite da se trebaju pridržavati procedura i navedenih rokova, te dostaviti potpunu dokumentaciju za prijavu jer u protivnom njihove kandidature neće biti uzete u obzir.

Skrećemo pažnju i na propisane udjele navedene u svakom od modela (udjele sudjelovanja svih partnera i pojedine vrste medija).

Udjeli pojedinih sudionika na razini destinacije moraju biti usuglašeni prije slanja objedinjujuće prijave HTZ-u imajući u vidu ukupna raspoloživa sredstva za svaku županiju, te u skladu s tim trebaju biti pripremljeni svi media planovi koji se odnose na predmetne modele.

Model I-d trebao bi se koristiti za partnere kod kojih se oglašava destinacija, a ne njihovi programi za što je predviđen novi model I-e. Ujedno molimo da nam uz pregled pošaljete i informaciju za koje partnere u modelu I-d bi račun HTZ-u izdavao nositelj oglašavanja, odnosno realizator.

Molimo da se za prijavu koriste isključivo priloženi obrasci (Word dokumenti i Excel tablice), te da se prijedlog media plana ispuni sa što je moguće više podataka. U modelima posebnih programa destinacije molimo detalje programa odabranog partnera za predmetnu destinaciju.

Osnovne obrasce (Word dokumente) treba dostaviti ovjerene samo u tiskanom obliku,  Excel tablicu media plana ovjerenu u tiskanom obliku i dodatno u elektroničkom obliku, a Excel tablicu prijava samo u elektroničkom obliku.

Stoga vas molimo da sa svim partnerima dogovorite sve što je potrebno da konačno poslane prijave budu u skladu s navedenim i da na taj način i obrada i sva daljnja procedura budu brže i učinkovitije.

Krajnji rok za podnošenje svih prijava  poštom županijskim turističkim zajednicama je 10.09.2016.

Sve prijave za modele koji se odnose na vašu županiju i koje kandidirate GU HTZ-a molimo dostavite poštom najkasnije do 23.09.2016., a pregled svih prijava koje kandidirate GU HTZ-a po modelima dodatno i mailom do tog istog datuma u priloženoj Excel tablici prijava na sve tri adrese ivana.curic.cabraja@htz.hr, branimir.toncinic@htz.hr i kristina.kette@htz.hr.

Stojimo vam na raspolaganju za dodatna pitanja ili pojašnjenja.

Unaprijed Vam se zahvaljujemo te srdačno pozdravljamo.

10. kolovoza 2016. | Kategorije: Novosti