Javni poziv za prikupljanje sudionika u jedinstveno događanje tijekom ljetnog perioda pod nazivom „Dalmatinska pisma od stola do stola“

TURISTIČKA ZAJEDNICA

OPĆINE PODSTRANA

Jurasova 2

Ur.broj: 100/2017.

Podstrana, 24.06.2017.

 

PREDMET:  Javni poziv za prikupljanje sudionika u jedinstveno događanje tijekom ljetnog perioda pod nazivom „Dalmatinska pisma od stola do stola“

 

U cilju razvoja kulture te obogaćivanja turističke ponude Turistička zajednica općine Podstrana objavljuje  da će kao i u protekle dvije godine provesti javni program tijekom srpnja i kolovoza pod nazivom „Dalmatinska pisma od stola do stola“ kao cjelovitu definiranu i javnosti prezentiranu lokalnu ponudu u kulturi i zabavi.

Pravo podnošenja prijava na ovaj javni poziv imaju svi hoteli, restorani , OPG-ovi na području Općine Podstrana koji posjeduju važeće rješenje Zakona o ugostiteljskim djelatnostima (NN 121/16).

Nastupi kvarteta Porat i Luke Bakota  će se održavati ponedjeljkom, srijedom i petkom u večernjim satima sukladno međusobnim dogovorima u trajanju od 40minuta.

Uz nastup izvođača naše dvije studentice će biti odjevene u Poljičke nošnje te će dijeliti promotivne materijale turističke zajednice.

 Turistička zajednica će i ove godine sudjelovati s većim financijskim iznosom dok će za ugostiteljski objekt trošak biti  200,00kn   po nastupu.

 Cilj manifestacije je da naši gosti „osjete autohtonu pismu „ koja će njihova sjećanja vezati za naše mjesto.

 Registrirani  objekti koji nisu podmirili dugovanje za  boravišnu pristojbu i turističku članarinu za prethodne godine  ne mogu podnijeti zahtjev.

Prijave se podnose putem e-mail:

marija@visitpodstrana.hr    ili putem telefona 021/333-775

 Prijave se primaju  30.lipnja 2017.godine

Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju

 

 

                                                                        Direktorica Turističke općine Podstrana

Zdravka Švenda

29. lipnja 2017. | Kategorije: Novosti