Već sedam godina u podstranskoj marini, na terasi hotela Le Meridien Lav oni su sinonim za vrhunsku kuhinju, vrhunsku uslugu i vrhunski ambijent, a sve pod sloganom – jednostavno je najbolje!

Imaju naravno i bogat izbor mesnih specijaliteta, ali ipak su im glavni adut mediteranski specijaliteti u maslinovu ulju, posebno marinade, morske salate, kombinacije morskih plodova i svježeg voća, riblja carpaccia i tartari, ribe, raci i školjke koje nisu iz uzgoja.
Za bonkuloviće – divlja tuna, jadranski jastog i četiri vrste kamenica.
Odnedavno imaju i sushi, pripremaju ga pred gostima. Baš sve je svježe, prirodno i maštovito servirano.

A za prste polizat je torta od suhih smokava i divljih naranči, ili topla torta od jabuke s preljevom od vanilije i zrelog ruma, čokoladni souffle…

Uživajte u ovom jedinstvenom ozračju i gastronomskim delicijama…