Edukacija i licenciranje za biciklističke vodiče – Trilj, 10. – 13.11.2016.

Edukacija i licenciranje za biciklističke vodiče

Dragi ljubitelji biciklizma i cikloturizma,
pozivamo vas da se prijavite na osposobljavanje i licenciranje za biciklističke vodiče.

Program će se održati u Trilju, u hotelu Sv.Mihovil, od 10. studenog (četvrtak) do 13.studenog 2016. (nedjelja) – četvrtak od 10:00 h-18:00 h, petak i subota 8:30 h-20:00 h, nedjelja 8:30 h-16:30 h.

Organizator je Turistička zajednica grada Trilja, direktorica Andriana Ivković, a suorganizatori Turistička zajednica Splitsko-Dalmatinske županije, direktor Joško Stella i Biciklistički savez Splitsko-dalmatinske županije, predsjednik Denis Špadina.

Osposobljavanje provodi Istarska razvojna turistička agencija- IRTA koja to uspješno radi već 10 godina. Program započinje u četvrtak ujutro, a točnu satnicu predavanja dobit će svi prijavljeni polaznici, kao i priručnik, informativne materijale i poklon-paket.

Polaznici su dužni imati MTB bicikl, kacigu, prikladnu odjeću (ili bic. dres), alat (ako je moguće s alatom za skidanje lanca), sprinterice (bic. cipele) i sportsku (casual) odjeću i obuću. Poželjan je GPS uređaj i smartphone radi korištenja kartografskih programa. Dobro će doći bar minimalna fizička sprema radi poligona i vožnji.

Uspješni polaznici dobivaju Uvjerenje o položenom osposobljavanju, a za prvu godinu svim uspješnim polaznicima izradit će se licenca biciklističkog vodiča Hrvatskog biciklističkog saveza sa uplaćenim osiguranjem (vrijednost licence je 500,00 kn)

Cijena po polazniku iznosi 1.500,00 kn s PDV-om za polaznike iz Splitsko-dalmatinske županije kojima sudjelovanje sufinancira Turistička zajednice Splitsko-dalmatinske županije.

Cijena za polaznike koji nisu iz SD županije iznosi 2.500,00 kuna s PDV-om. Nakon potvrde dolaska, potrebno je avansno platiti račun (bit će vam poslan nakon potvrde održavanja programa).

Troškovi puta, konzumacije pića i noćenja su na teret polaznika, a ručkovi su uračunati u cijenu edukacija.

Za sve polaznike iz Splita biti će osiguran prijevoz za svaki dan edukacije.

Ukoliko Vam je potrebna ponuda da biste zatražili sufinanciranje od strane Vašeg grada,općine ili lokalne TZ zatražite ponudu putem kontakt e-maila: bike.vodici@bssd.hr

Rok za prijavu je do popunjavanja broja od 20 slobodnih mjesta.

Prijave na:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScIZ_-YvDfy0Bd2w9zEp6Lc-02NGo4qpUaMXyAu7xKY0vKf1w/viewform?usp=send_form

Prilikom potvrde putem e-maila, molim vas da priložite ispunjen obrazac u prilogu kako bismo imali vaše podatke.

bike.vodici@bssd.hr

Kontakt mob 095/8530759  Denis

Napomena: da bi se program održao potrebno je da se prijavi najmanje petnaest polaznika, što ćemo moći potvrditi u petak, 4. studenoga.

Prijavljenim polaznicima poslat će se naknadno točna lokacija te potrebni detalji.

Veselimo se vašem dolasku!

Srdačan pozdrav,
Joško Stella
Direktor TZ Splitsko-dalmatinske županije

Andriana Ivković
Direktorica TZ grada Trilja

Denis Špadina
Predsjednik BSSD

3. studenoga 2016. | Kategorije: Novosti