EDUKACIJA (18.02.) I RADIONICA (22.02.) ZA PRIVATNE IZNAJMLJIVAČE-HOTEL CORNARO

Poštovani,

upućujemo vam poziv za prisustvovanje na besplatnoj edukaciji za privatne iznajmljivače.

Ove godine, kao i prošlih godina, održavamo ciklus „Edukacija za privatne iznajmljivače“, s skoro potpuno novim temama te po prvi put uz direktno sudjelovanje predstavnika Booking.com-a koji će vam dati savjete ostvariti što bolje rezultate putem njihovog portala. Naglasak ovogodišnjeg ciklusa je na prodaji putem Interneta te mogućnostima proširenja sezone nuđenjem dodatne, i vama dostupne, ponude gostima.

Proteklih godina ove edukacije su ocijenjene kao vrlo kvalitetne i korisne od strane polaznika, većinom privatnih iznajmljivača. Same prošlogodišnje edukacije i ocjene polaznika, možete vidjeti na web stranici Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije, u kutku za privatne iznajmljivače, na slijedećem linku:

http://www.dalmatia.hr/edukacija/

Zbog toga Vas pozivamo dana18.02. (subota) 2017. godine,  dođete u hotel Cornaro u Splitu, u 9,00 sati.

Kako bi osigurali svoje mjesto na edukaciji, molimo Vas da se prijavite na sljedećem linku: https://goo.gl/rsTMlc

Prvih 30 iznajmljivača koji se prijave, imaju zajamčeno mjesto na edukaciji.

Detaljan „Program edukacija“ sa temama, rasporedom predavanja, predavačima, satnicom i detaljima programa nalaze se u privitku:

„Program edukacija“

U sljedeću srijedu, 22.02. od 17-20:00 sati održavamo i interaktivnu radionicu «Kako unaprijediti kvalitetu komunikacije s gostima i agencijama na engleskom jeziku?» na kojoj možete saznati kako poboljšati prodaju i olakšati sebi komunikaciju s gostima. Opis radionice imate na linku: https://goo.gl/1WB3H9. Ukoliko ste zainteresirani, prijaviti se možete na sljedećem linku: https://goo.gl/tNhD6m

Ukoliko imate problema s online prijavom, možete se prijaviti i telefonskim pozivom u ured TZ SPLIT 348 600, TZ SOLIN 210 048 I TZ PODSTRANA 333 775 te osigurati svoje mjesto.

Dan prije odvijanja edukacije ćemo vas još jednom kontaktirati telefonski za potvrdu dolaska, te će prema redoslijedu prijave, prvih 30 koji potvrde dolazak osigurati svoje mjesto na edukaciji.

Za sve informacije stojimo na raspolaganju.

Organizatori: TZ SDŽ, Privatna srednja škola Wallner, lokalne TZ

15. veljače 2017. | Kategorije: Novosti