Drugi međunarodni sajam zdravstvenog turizma „Mediteran 365

Poštovani,

nakon odlično odrađene prošle godine i Prvog međunarodnog sajma zdravstvenog turizma Mediteran 365, na kojem smo dobili izvrstan odaziv kako domaćih, tako i stranih izlagača, ponovno održavamo sajam, drugi po redu 13. i 14.travnja 2019. godine u Splitu.

Sajam smo također predstavili u Londonu, Dubrovniku i Bruxellesu, Švicarskoj, Portugalu, Turskoj, Luksemburgu,  Berlinu na sajmovima turizma. S obzirom na izvrsnu medijsku eksponiranost prošle godine, izuzetno mi je zadovoljstvo pozvati Vas da podržite događaj i zdravstveno turističku djelatnost općenito.

Cilj sajma je brendiranje destinacije Dalmacije i Mediterana kao zdravstveno turističkog  odredišta   365 dana u godini i što bolja integracija turizma i zdravstva kao dodatne vrijednosti. Sajam  podržava TZ Splitsko Dalmatinska.

Predviđen je izlagački  i kongresni dio tijekom dva dana s cijenjenim predavačima s područja turizma, zdravstva i destinacijskog upravljanja. Izlagački dio predstavlja cijeli niz usluga integriranih u turizam i zdravstvo.

Bilo bi nam čast da nam obogatite događaj, osobito jer Dalmacija živi od turizma i za turizam. Pripremamo svakako zabavu i druženja i trudit ćemo se biti dobri domaćini ovoga proljeća u Splitu. Iskoristite pažnju medija  za  predstavljanje svojih usluga i proizvoda, ostvarivanje kontakata i suradnje, regionalnu promociju i  ugodno druženje s kolegama i posjetiteljima.

Za sve detalje javite se u prostorije Turističke zajednice Podstrana.

Radujemo se vašem dolasku!

10. prosinca 2018. | Kategorije: Novosti