3. Forum obiteljskog smještaja (FOS) – 15. – 17.11.2016., Zadar

3. Forum obiteljskog smještaja (FOS) 15. – 17.11.2016. Zadar, Sportska dvorana Višnjik

Pridružite nam se i Vi!

Nakon iznimno uspješnih foruma u Opatiji i Poreču, Zajednica obiteljskog turizma pri Hrvatskoj gospodarskoj komori organizira novo godišnje okupljanje pružatelja ugostiteljskih usluga u domaćinstvu i drugih malih i mikro-poduzetnika u turizmu iz cijele Hrvatske.

Kako bismo Vam ovo okupljanje učinili što zanimljivijim, istodobno ćemo organizirati i ponudu domaćih proizvoda i usluga za obiteljski smještaj i to kroz akciju Kupujmo hrvatsko – Hrvatski proizvod za hrvatski turizam. Uvjereni smo da ćete tako na bolji način iskoristiti Vaše vrijeme i na jednom mjestu vidjeti nove proizvode i upoznati nove usluge – od unutarnjeg i vanjskog uređenja pa do raznih sitnica koje olakšavaju poslovanje Vaših smještajnih objekata. Podsjećamo, na prošlogodišnjem Forumu se intenzivno raspravljalo o (ne)potrebi uvođenja energetskih certifikata za domaćinstva, čime smo u konačnici postigli njihovo ukidanje. No, to nisu jedini problemi naših domaćina. I ove godine se okupljamo kako bismo raspravili aktualne probleme, a izdvajamo tek neke: komunalna naknada, kontrola bazenske vode, ZAMP, RTV pristojba i dr. Čut ćete i o trendovima u obiteljskom smještaju, efikasnim marketinškim alatima, ali i o primjerima dobre prakse i suradnje u našoj zemlji. Zanimljivih tema je mnogo, a kako je Zadar dovoljno blizu mnogima od Vas, s pravom očekujemo i do 1.500 sudionika. Zato rezervirajte svoje mjesto na Forumu, a držeći se dobre tradicije, sudjelovanje je i ove godine besplatno.

Link za prijavu.

Vidimo se na svečanom otvorenju FOS-a u utorak, 15.11. u 15 sati, a u međuvremenu ne zaboravite pratiti novosti u obiteljskom smještaju na https://twitter.com/Litebet_Company http://fos.hgk.hr/

19. listopada 2016. | Kategorije: Novosti